Мицеллярная вода с минералами Аптечная косметика Мертвого моря Витекс для снятия макияжа для лица и кожи вокруг глаз

Міцелярна вода з мінералами Аптечна косметика Мертвого моря Вітекс для зняття макіяжу для обличчя і шкіри навколо очей

150,00 ₴
Без податку
Міцелярна вода з мінералами Аптечна косметика Мертвого моря Вітекс для зняття макіяжу для обличчя і шкіри навколо очей 150 мл
Кількість
Розпродано

Продано: 800+

Оригінал. Виготовлений для ринку ЄС. 

Ціна і наявність актуальна на: 12.04.2024

  • Безпечна покупка - можливість оплатити замовлення після його отримання. Безпечна покупка - можливість оплатити замовлення після його отримання.
  • Зручна доставка - кур'єром або до відділення Нової Пошти. Зручна доставка - кур'єром або до відділення Нової Пошти.
Міцелярна вода з мінералами Мертвого моря Аптечна косметика Мертвого моря Вітекс для зняття макіяжу для обличчя і шкіри навколо очей дбайливо і ефективно видаляє макіяж, в тому числі водостійкий, насичує клітини морськими мінералами і мікроелементами, зволожує, пом'якшує і оздоровлює шкіру. Фахівці наукового центру Вітекс створили нове покоління двофазних формул для надзвичайно дбайливого, делікатного і високоефективного очищення шкіри і зняття макіяжу. Двофазна міцелярна вода з маслами дозволяє одним рухом без зайвого тертя очистити шкіру від макіяжу і забруднень, не порушуючи природний рН-баланс і захисний ліпідний шар шкіри. Інноваційна формула засобу складається з двох фаз: водна фаза містить міцели - особливі очищаючі сфери, які притягують забруднення з шкіри і утримують їх усередині себе. Масляна фаза, збагачена благородними маслами макадамії і оливи, дозволяє легко і швидко видалити навіть водостійкий макіяж. Завдяки 20 цілющим мінералам Мертвого моря в процесі очищення шкіра оздоровлюється, зволожується, пом'якшується, поліпшується її тонус і пружність. Насичена есенція з 20 природних мінералів Мертвого моря має протизапальну й антисептичну дію, глибоко насичує шкіру необхідними речовинами, активізує клітинне дихання, підсилює мікроциркуляцію у всіх шарах шкіри, підтягує і розгладжує. Натуральне масло макадамії завдяки унікальному хімічному складу називають «еліксиром молодості», оскільки воно допомагає активно боротися з віковими змінами - дрібними зморшками, старінням, сухістю і пігментними плямами. Відновлює еластичність і пружність шкіри, стимулює обмінні процеси і кровообіг в клітинах, сприяє поліпшенню вироблення колагену і протеїнів, що відповідають за регінеруючі здатності клітин епідермісу. Володіє потужним енергетичним ефектом, дарує шкірі заряд бадьорості і освіжає колір обличчя. Натуральне масло оливи містить велику кількість незамінних жирних кислот, в тому числі і пальмітинову кислоту, яка за структурою схожа з ліпідними структурами шкіри, тому легко всмоктується і засвоюється клітинами. Живить, зволожує, усуває підвищену сухість шкіри. Підсилює захисні функції шкіри і сприяє насиченню клітин необхідною вологою, а також запобігає зневодненню.
Biтекc
71013046

Характеристики

Произведено в:
Беларусь
Бренд
Витекс
Время применения
Унивеосальный
Тип кожи
Все типы
Для всех типов кожи
Жирная
Комбинированая
Сухая
Уставшая
Пол
Для женщин
Эффект
Очищающий
Успокаивающий
Возраст
18+
25+
30+
35+
40+
45+
50+
55+
60+
Класификация
Масс-маркет

Можливо вам також сподобається

chat Коментарі (1)
Клас
Наразі коментарі відсутні.