Пенка для проблемной кожи лица против прыщей угрей и черных точек Аптечная косметика Мертвого моря Витекс Pharmacos

Пінка для проблемної шкіри обличчя проти прищів вугрів і чорних крапок Аптечна косметика Мертвого моря Вітекс Pharmacos

180,00 ₴
Без податку
Пінка для проблемної шкіри обличчя проти прищів вугрів і чорних крапок Аптечна косметика Мертвого моря Вітекс Pharmacos 150 мл
Кількість
Розпродано

Продано: 800+

Оригінал. Виготовлений для ринку ЄС. 

Ціна і наявність актуальна на: 12.04.2024

  • Безпечна покупка - можливість оплатити замовлення після його отримання. Безпечна покупка - можливість оплатити замовлення після його отримання.
  • Зручна доставка - кур'єром або до відділення Нової Пошти. Зручна доставка - кур'єром або до відділення Нової Пошти.
Пінка для проблемної шкіри обличчя проти прищів вугрів і чорних крапок Аптечна косметика Мертвого моря Вітекс Pharmacos ніжно очищає, оздоровлює шкіру; знижує надлишкову жирність шкіри, не пересушує; перешкоджає утворенню прищів, акне, чорних крапок; усуває блиск Т-зони. Антибактеріальна пінка з високою концентрацією активних компонентів делікатно, але при цьому глибоко очищає шкіру від макіяжу, забруднень, зайвого себума, не порушуючи природний баланс. Основні активні компоненти: Цілюща есенція з 20 мінералів Мертвого моря ефективно виводить токсини, допомагає нормалізувати роботу сальних залоз, заспокоює і пом'якшує шкіру, підвищує її тонус і пружність, повертає шкірі здоровий і свіжий вигляд. Комплекс ANTI-ACNE (Phytotal, цинк, гель алое вера, натуральні екстракти шавлії, ромашки та календули) володіє посиленим антибактеріальним ефектом, знімає подразнення і заспокоює запалення, бореться з висипом вугрів, комедонами і прищами. Цинк має антибактеріальну, протизапальну, заспокійливу дію, стимулює процеси регенерації і загоєння тканин, знімає подразнення шкіри. Комплекс для жирної шкіри Phytotal сприяє нормалізації роботи сальних залоз, має виражену регенеруючу і антисептичну дію, бореться з висипом вугрів, прищами і чорними точками. Гель алое вера чудово живить і заспокоює подразнену шкіру, насичує вологою шкіру навіть в глибоких шарах і запобігає зневодненню. Екстракт шавлії має протизапальні властивості, допомагає дезінфікувати шкіру і очистити її від висипань, захищає шкіру від негативного впливу навколишнього середовища. Екстракт ромашки має сильні антисептичні та бактерицидні властивості, сприяє виведенню токсинів і нейтралізує дію вільних радикалів, регулює діяльність сальних залоз, заспокоює шкіру. Екстракт календули має антиоксидантні властивості, допомагає нормалізувати роботу сальних залоз, зменшує запалення і почервоніння. Алантоїн захищає шкіру від ліпідної ерозії, зволожує, пом'якшує і розгладжує поверхню шкіри, сприяє регенерації клітин.
Biтекc
71013045

Характеристики

Произведено в:
Беларусь
Бренд
Витекс
Пол
Для женщин
Возраст
18+
25+
30+
35+
40+
45+
50+
55+
60+
Класификация
Масс-маркет

Можливо вам також сподобається

chat Коментарі (1)
Клас
Наразі коментарі відсутні.