Увлажняющая маска для лица Organic Therapy Белита с экстрактом лесного гриба и маслами с успокаивающим эффектом

Зволожуюча маска для обличчя Organic Therapy Беліта з екстрактом лісового гриба і маслами із заспокійливим ефектом

435,00 ₴
Без податку
Зволожуюча маска для обличчя Organic Therapy Беліта з екстрактом лісового гриба і маслами із заспокійливим ефектом 200 мл
Кількість
Розпродано

Продано: 800+

Оригінал. Виготовлений для ринку ЄС. 

Ціна і наявність актуальна на: 12.04.2024

  • Безпечна покупка - можливість оплатити замовлення після його отримання. Безпечна покупка - можливість оплатити замовлення після його отримання.
  • Зручна доставка - кур'єром або до відділення Нової Пошти. Зручна доставка - кур'єром або до відділення Нової Пошти.
Зволожуюча маска для обличчя Organic Therapy Беліта. Активні компоненти маски-інтенсив надають потрійну дію: підтримують природний гідроліпідний баланс, забезпечують багаторівневе зволоження, розгладжують зморшки, володіють себорегулюючою і порозвужуючою дією. Алантоїн - зменшує подразнення і знімає почервоніння шкіри. Aquaxyl - натуральний компонент, відновлює структуру епідермісу, зволожує і покращує захисні функції. Удосконалює процес відлущування відмерлих клітин, робить шкіру більш гладкою і рівною. Нікотинамід покращує бар'єрну функцію шкіри за рахунок збільшення рівня керамідів в роговому шарі і посилення синтезу білків, в тому числі кератину, звужує пори, скорочує зморшки і сприяє зменшенню вікової гіперпігментації шкіри. Масла макадамії і каріте надають зволожуючу і живильну дію, допомагають уповільнити процеси старіння, покращують захисні властивості шкіри, стимулюють клітинне оновлення, сприяють відновленню шкіри. Екстракт деревного гриба звужує пори і робить їх менш помітними, надає відчуття свіжості і зволоженості. Екстракт гамамелісу захищає шкіру від пошкоджень вільними радикалами і прискорює процеси відновлення епідермісу, має антибактеріальну, себорегулюючуі протизапальну дію.
Бeлiтa
71012165

Характеристики

Произведено в:
Беларусь
Бренд
Белита
Время применения
Унивеосальный
Тип кожи
Все типы
Сухая
Пол
Для женщин
Эффект
Восстанавливающий
Питательный
Увлажняющий
Укрепляющий
Возраст
30+
35+
40+
45+
50+
55+
60+
Класификация
Масс-маркет

Можливо вам також сподобається

chat Коментарі (1)
Клас
Наразі коментарі відсутні.