Крем с пептидным комплексом Микропластика лица Витекс Восстановление упругости и сокращение морщин для лица ночной

Крем з пептидним комплексом Мікропластіка обличчя Вітекс Відновлення пружності і скорочення зморшок для обличчя нічний

220,00 ₴
Без податку
Крем з пептидним комплексом Мікропластіка обличчя Вітекс Відновлення пружності і скорочення зморшок для обличчя нічний 45 мл
Кількість
Розпродано

Продано: 800+

Оригінал. Виготовлений для ринку ЄС. 

Ціна і наявність актуальна на: 12.04.2024

  • Безпечна покупка - можливість оплатити замовлення після його отримання. Безпечна покупка - можливість оплатити замовлення після його отримання.
  • Зручна доставка - кур'єром або до відділення Нової Пошти. Зручна доставка - кур'єром або до відділення Нової Пошти.
Крем з пептидним комплексом Мікропластіка обличчя Вітекс містить повний спектр антивікових компонентів, які доповнюють і підсилюють дію один одного, для досягнення досконалості шкіри. У нічний час відбувається активна регенерація клітин, посилюється вироблення колагену і еластину - шкіра може повноцінно відновитися і поповнити запас речовин, необхідних для уповільнення її старіння. Біотехнологічний Complex Active + з 12 преміум-пептидів запускає процеси омолодження шкіри на клітинному рівні, сприяє розслабленню мімічних і зменшення глибоких зморшок в області чола, перенісся, губ і шиї, відновлює об'єм м'яких тканин і структуру дерми в місці утворення зморшок, багаторазово покращує зовнішній вигляд, красу і еластичність шкіри за рахунок активації власних генів, які б виробляли колаген, завдяки чому досягається ефект неінвазивної мікропластики обличчя. Особливий біосахарід повертає шкірі здатність зберігати необхідний рівень зволоженості, насичуючи вологою клітини і перешкоджаючи утворенню «ліній зневоднення» - зморшок, що виникають внаслідок надмірної сухості шкіри. Масло ши інтенсивно живить, зволожує і відновлює шкіру, покращує вироблення еластину і колагену, помітно підвищує щільність і пружність шкіри, додає шовковистість і гладкість. Масло солодкого мигдалю насичує клітини незамінними поживними речовинами, сприяє підвищенню еластичності шкіри, оберігає від появи зморшок, покращує колір обличчя. Бетаїн надає шкірі м'якість і ніжність, оберігає клітини від втрати вологи. Розгладжена, відновлена, пружна і свіжа, шкіра виглядає доглянутою і привабливо красивою. Корекція видимих ​​ознак віку відбувається з кожним нанесенням і посилюється при регулярному використанні денного крему.
Biтекc
71013577

Характеристики

Произведено в:
Беларусь
Бренд
Витекс
Время применения
Ночной
Тип кожи
Все типы
Для всех типов кожи
Жирная
Комбинированая
Сухая
Уставшая
Пол
Для женщин
Эффект
Антивозрастной
Омолаживающий
Подтягивающий
Против морщин
Разглаживающий
Возраст
40+
45+
50+
55+
60+
Класификация
Масс-маркет
Область применения
Для лица

Можливо вам також сподобається

chat Коментарі (1)
Клас
Наразі коментарі відсутні.